• Γιατί να διαφημιστώ ;;

   Γιατί να διαφημιστώ ;; Μία σκέψη , που κάνει κάθε επιχειρηματίας . Και δικαιολογημένα , διότι έχει τύχει σε πολλούς να διαφημιστούν σε μιά ιστοσελίδα ή κάπου αλλού και να μήν τους αποφέρει ούτε έναν πελάτη ...

   Βέβαια απ' ότι όλοι γνωρίζουμε , η διαφήμιση είναι ο κύριος τρόπος για να προσελκύσει ένα κατάστημα περισσότερους πελάτες. Ιδιαίτερα η διαφήμιση στο ίντερνετ , διότι είναι το κύριο μέσο επικοινωνίας και εύρεσης πληροφοριών στίς μέρες μας . Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Ελλάδας αλλά καί του εξωτερικού , ψάχνει στο διαδίκτυο για τις αγορές του , για την ψυχαγωγία του , ακόμα και για το κατάστημα που θα βγεί έξω να διασκεδάσει , να φάει , κ.τ.λ.π .

   Bλέπουμε λοιπον , πως στις μέρες μας είναι απαραίτητο γιά ένα κατάστημα να έχει ιστοσελίδα, να βρίσκεται καταχωρημένο σε κάποια σελίδα δικτύωσης (πχ Facebook) και να διαφημίζεται στο ίντερνετ ( μέσω Google ή άλλης σελίδας προβολής & διαφήμισης ) . Όμως , για να πετύχουμε σωστή και επιθυμητή διαφήμιση μέσω των μηχανών αναζήτησης & των μέσων δικτύωσης , χρειάζεται ένα κεφάλαιο , το οποίο μπορεί να ξεπεράσει και τα 2000€ το χρόνο !!!

   Γι αυτό δημιουργήσαμε το Halandri4u . O μεγαλύτερος Web Οδηγός Αγοράς για τον δήμο Χαλανδρίου . Στο Halandri4u , επενδύουμε καθημερινά , στο να σας παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή διαδικτυακή διαφήμιση & προβολή , στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς ...

   Επενδύουμε τον μήνα ένα μεγάλο ποσό σε διαφήμιση στη Google & στα μέσα δικτύωσης , ώστε η ιστοσελίδα μας , να είναι πάντα 1η με διαφορά και να προβάλλονται τα διαφημιζόμενα καταστήματα , μέρα με τη μέρα , όλο και σε πιό πολλούς ανθρώπους που επισκέπτονται τον δήμο Χαλανδρίου .

   Επιπλέον , προβάλοντας την επιχείρησή σας στο Halandri4u και επιλέγοντας ένα από τα πακέτα προβολής μας , προβάλετε ταυτόχρονα την επιχείρησή σας στη Google και στα μέσα δικτύωσης . Και για όσους επιλέξουν από Premium πακέτο και πάνω , δημιουργείται μια ιστοσελίδα για το κατάστημά σας , μέσα στην ιστοσελίδα του Halandri4u.gr .

   Επιπροσθέτος, το Halandri4u διαθέτει σε κάθε πελάτη του , ένα Contol Panel , από το οποίο μπορεί μόνος του να ενημερώνει τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες, τα event και τις προσφορές του καταστήματός του !

   Οπότε έχετε 3 σε 1 ( διαφήμιση στη Google , διαφήμιση στα μεσα δικτύωσης (πχ Facebook) αλλά και ιστοσελίδα ), με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς ... Εσείς , ακόμα το σκέφτεστε ;;;;